Ladies & gentlemen, children of all ages
Welcome to the greatest show on earth!✨
 
Step right up en kom het beleven op zaterdag 22 juni 2024 tijdens de 3e editie van “The Season of”
Het beloofd één en al spektakel te worden met onvoorstelbare entertainment, live muziek, amazing DJ’s, een uitgebreid diner en uiteraard weer heerlijke drankjes!
 
Misschien heeft u wel eens iets in de wandelgangen gehoord, misschien ook nog helemaal niet... Waar komt "The Season of" eigenlijk vandaan en wat is het precies?
Een klein beetje achtergrond is misschien wel leuk, zonder te veel te vertellen natuurlijk, want mysterie hoort er wel een beetje bij!
In de corona periode verlangde we allemaal (u waarschijnlijk ook) terug naar mooie en bijzondere avondjes uit met alles er op en er aan. Zo team Seasons ook...
Het fantaseren liep uit tot mega leuke ideeën voor een feest avond zo uitgebreid en spectaculair, dat corona een vage herinnering zou zijn en de nacht te kort.
Dit hebben wij in 2022 dan ook voor het eerst werkelijkheid mogen maken met The ✨ Season of Dreams✨
In 2023 was de 2e editie een feit met The Season of Fortune en ook hier ging het dak er af met alleen maar gezelligheid, spetterende entertainment en veel eten!
 
We zijn onwijs dankbaar dat we ook dit jaar weer een prachtige avond mogen neerzetten en we kunnen niet wachten om u totaal te verbluffen tijdens The Season of Spectacle!
 
Wat moet u weten?
✨Toegang tot The Season of Spectacle bedraagt €105,- per persoon waarvoor u een avond om niet te vergeten kunt verwachten
✨De bubbels die u bij aankomst krijgt, zullen uit de meest onverwachte hoeken komen!
✨Uitgebreid 6-gangen walking diner gedurende de avond zoals u van Seasons gewend bent
✨Dazzle & Delight van het begin tot het eind met spectaculaire, over de top en geweldige entertainment, muziek en optredens 
✨Het feest begint al bij het “toegangsbewijs”! (op te halen bij Seasons Oisterwijk of naar uw adres te laten sturen)
✨The Season of Spectacle opent haar deuren om 19:00 uur.
✨Wat trek je aan naar de greatest show on earth? Be amazing, be fabulous, be the spectacle…
✨Er zal 22 juni met munten gewerkt worden voor de drankjes. Deze zijn tijdens de avond eenvoudig te verkrijgen bij het daarvoor bestemde kassapunt. Tevens zal er ook flessenservice verkrijgbaar zijn, voor meer informatie kunt u op de avond terecht bij onze magnifieke medewerkers.
✨The Season of Spectacle is 18+
    We kunnen natuurlijk nog niet alles verklappen, maar wilt u alvast een voorproefje van zo’n "out of this world" avond? Kijk dan naar de after movies van de voorgaande edities!
    Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen kunt u altijd even bellen naar 013 521 95 26
     
    Come one, come all, to the Season of Spectacle✨