Bij Seasons willen wij onze gasten sfeervol laten genieten van al het goede in een ongedwongen ambiance. De keukenbrigade zorgt elke drie maanden voor een geheel nieuwe kaart die speelt met al het lekkers dat het seizoen ons dan biedt. Ook in het restaurant zal je elke seizoen voorbij zien komen door een nieuw interieur elke 3 maanden.

Als jong en fris bedrijf zijn wij elke dag bezig met het ontwikkeling van ons restaurant, maar natuurlijk ook van ons personeel. Wij geloven dat ons personeel, Seasons maakt wat het is. Het is ons personeel dat de gasten keer op keer met een lach en mooie ervaring naar huis laat gaan. Om ons hierbij te helpen zijn wij opzoek naar nieuwe collega’s. 

Jouw rol als Chef-kok…

Als Chef-kok maak je een belangrijk deel uit van het management team en ben je verantwoordelijk voor de keukenbrigade. Dit betekent dat je het keuken team begeleid, traint en aanstuurt. Jij bent goed in het motiveren, structuur toepassen en er voor te zorgen dat het hele team de kwaliteit waarborgt. Verder ben jij gepassioneerd over eten, hebt product kennis en bent creatief in het creëren van nieuwe gerechten en het uitrollen van nieuwe menu’s. Ook ben jij thuis in de administratieve taken van een chef-kok. Aangezien de keuken jouw domein is, houd jij je ook bezig met de dagelijkse productie van voedsel, kwaliteitscontrole van gerechten, voorraadbeheer, voedselhygiëne en HACCP. Qua karakter ben je geduldig, empathisch en ondersteunend naar je team toe, zelfs in de meest stressvolle situaties. En natuurlijk ben je trots op je werk en houd je jezelf en je team aan de hoogste normen.

Heb jij het in je om Chef-kok te zijn bij Seasons?

Eerdere ervaring als Chef-kok is altijd handig, maar wij vinden jouw persoonlijkheid het belangrijkste. Hoewel we de kwaliteit van onze gerechten en gastvrijheid erg serieus nemen, nemen we onszelf niet al te serieus. Ons team is flexibel, open hartig, gezellig en niet vies van hard werken. Met dit in het achterhoofd komt het volgende ook goed van pas als onze nieuwe Chef-kok…

  • Ervaring in de horeca bij een gelijkwaardig restaurant als (sous) chef of een andere leidinggevende functie;
  • Zelfstandig werkend kok diploma niveau 4;
  • Jij bent al in het bezit van je leermeester diploma of bent bereid dit te halen;
  • Jij bent goed in multitasking; bent goed met time management er weet de rust te bewaren in drukke situaties;
  • Je bent flexibel wat betreft werktijden. Avonden en weekenden zijn voor jou geen probleem.

Wij van Seasons zijn gek op heerlijk eten, lekkere drankjes en een hoop gezelligheid. Kan jij je daar wel in vinden en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging, solliciteer dan nu en wie weet mogen we jou in ons team verwelkomen!

 

Solliciteer nu!