Gewaardeerde gast, 
Wij vinden het fijn u te mogen verwelkomen in ons restaurant. 
Graag geven we u een toelichting op onze menukaart. Deze is opgebouwd uit kleine gerechten. U kunt gerechten per keer bestellen om te delen, maar vanzelfsprekend ook voor uzelf. Daarnaast hebben we onze 'go big'gerechten voor diegene die een hoofdgerecht prefereert. Wij willen de gerechten met alle plezier aan u toelichten. Tevens willen wij u een passend wijnadvies geven indien gewenst. U kunt natuurlijk ook naar onze wijnkaart vragen. 
 
Bijgerechten 
Brood met olijfolie 6,25
Bread with olive oil 
Brood met dips 7,25
Bread with dips 
Serranoham 50gr. 8,50 - 100gr. 15,00
Serrano ham 
Verse friet met mayonaise kl. 4,95 - gr. 6,25
Homemade fries with mayonnaise 
 
Koud
Oester p.st. 3,85
Oyster
Oester Seasons p.st. 4,75
Oyster Seasons 
Salade krokante gamba met togarashi en unagi 3 st. 16,50 - 5 st. 21,00
Crispy prawn salad with togarashi and unagi
Tonijn met bereidingen van kokos en passievrucht 22,75
Tuna with coconut and passion fruit
Brioche paling met crème fraîche en haringkaviaar 20,50
Brioche eel with crème fraîche and herring caviar
Pekingeend met flensjes, hoisin en komkommer 21,50
Peking duck with crêpes, hoisin and cucumber
Crème brûlée van eendenlever met bereidingen van biet en appel 22,50
Crème brûlée of duck liver with preparations of beetroot and appel
Shortrib met bereidingen van lychee en Tex Mex 22,50
Short rib with lychee preparations and Tex Mex
Tataki van rund met rettich en zwarte sesam 20,75
Beef tataki with radish and black sesame seeds
V  Burrata met bereidingen van perzik en yoghurt 21,50
Burrata with peach and yoghurt preparations
 
Warm 
Bisque met rivierkreeftjes en couscous 17,00
Bisque with crayfish and couscous
Grietfilet met wilde gamba en saus van truffel 26,00
eventueel als 'go big' te bestellen 38,50
Brill fillet with wild prawn and truffle sauce
Gebakken zeetong met huisgemaakte friet en salade 47,50
Fried sole with beurre noisette, home-made fries and salad
Rode mul met wilde gamba, noodles en ei 24,50
Red mullet with wild prawn, noodles and egg
Tournedos met bereidingen van bospeen en kreeftenboter 32,50
eventueel als 'go big' te bestellen 45,00
Tournedos with carrot and lobster butter
Lamsfilet met lamszwezerik, tomaat en saus van tandoori 27,00
eventueel als 'go big' te bestellen 39,50
Lamb fillet with lamb sweetbreads, tomato and tandoori
Gegrilde kalfsribeye 'tagliata' met rucola, parmezaan en aceta 29,50
Grilled veal ribeye 'tagliata' with arugula, parmesan and aceto 
V  Ratatouille a la Seasons 20,00
Ratatouille a la Seasons
Supplement gebakken eendenlever 10,50
Supplement fried duck liver
 
Zoet 
Cannoli met koffie en Kahlúa 12,50
Cannoli with coffee and Kahlúa
Witte chocolade moelleux met yoghurt 12,50
White chocolate moelleux with yoghurt
Dame Blanche “a la Seasons” 12,50
Dame Blanche “a la Seasons”
Kaas, fromagerie Guillaume 17,50
Cheese from fromagerie Guillaume
Bonbons, Chocolaterie Albèrt 1 st. 1,35 - 6 st. 7,50
Chocolats, Chocolaterie Albèrt 
Scroppino 9,50
Espresso Martini 9,50
 
3-gangen menu van de chef 
Keuze menu wekelijks wisselend
Gerechten uit het menu ook los te bestellen 
45,00
 
wijnarrangement 25,00
 
Verrassingmenu van de chef
4-gangen 57,50 - wijnarrangement 32,50
5-gangen 67,50 - wijnarrangement 39,50
6-gangen 75,00 - wijnarrangement 47,50
 
 
Voor de kleine gast hebben wij een speciale kinderkaart 
Informatie over allergenen? Vraag het ons!