Gewaardeerde gast, 
Wij vinden het fijn u te mogen verwelkomen in ons restaurant. 
Graag geven we u een toelichting op onze menukaart. Deze is opgebouwd uit ruimere voorgerechten. U kunt gerechten per keer bestellen om te delen, maar vanzelfsprekend ook voor uzelf. Daarnaast hebben we onze 'go big'gerechten voor diegene die een hoofdgerecht prefereert. Wij willen de gerechten met alle plezier aan u toelichten. Tevens willen wij u een passend wijnadvies geven indien gewenst. U kunt natuurlijk ook naar onze wijnkaart vragen. 
 
Bijgerechten 
Brood met olijfolie 6,25
Bread with olive oil 
Brood met dips 7,25
Bread with dips 
Serranoham 50gr. 8,50 - 100gr. 15,00
Serrano ham 
Verse friet met mayonaise kl. 4,95 - gr. 6,25
Homemade fries with mayonnaise 
 
Koud
Oester p.st. 3,85
Oyster
Oester Seasons p.st. 4,75
Oyster Seasons 
Salade krokante gamba met togarashi en unagi 3 st. 15,50 - 5 st. 19,95
Crispy prawn salad with togarashi and unagi
Sashimi van tonijn met avocado, mango en jalapeño 19,95
Tuna sashimi with avocado, mango and jalapeño
Huis gerookte zalm met piccalilly, yoghurt en wasabi 19,75
Smoked salmon with piccalilli, yoghurt and wasabi
Kalfstartaar met gepocheerd ei, truffel en aceto balsamico 19,50
Veal tartare with poached egg, truffle and balsamic vinegar 
Rouleau van eendenlever met paling, kersen en biet 23,00
Duck liver with eel, cherries and beetroot
Brioche pata negra met camembert en pruimen 19,50
Brioche pata negra with camembert and plums
Tataki van rund met rettich en zwarte sesam 19,75
Beef tataki with radish and black sesame seeds
V  Burrata met bereidingen van perzik en yoghurt 19,95
Burrata with peach and yoghurt preparations
 
Warm 
Bisque met rivierkreeftjes en couscous 17,00
Bisque with crayfish and couscous
Kabeljauw met wilde gamba, bloemkool en saus van bisque 27,00
eventueel als 'go big' te bestellen 39,50
Cod with wild prawn, cauliflower and bisque sauce
Gebakken zeetong met huisgemaakte friet en salade 47,50
Fried sole with beurre noisette, home-made fries and salad
Rode mul met linguine, vongole en tomaten-bisque saus 26,50
Red mullet with linguine, vongole and tomato bisque sauce
Roodgebakken rundersukade met fondant-aardappel en pepersaus 25,25
eventueel als 'go big' te bestellen 36,75
Flat iron steak with fondant potatoes and pepper sauce
Lamsfilet met lamszwezerik, tomaat en saus van tandoori 27,00
eventueel als 'go big' te bestellen 39,50
Lamb fillet with lamb sweetbreads, tomato and tandoori
Bereidingen van kwartel met rouleau van lever en saus van morilles 27,50
Preparations of quail with liver and rouleau, and morels sauce 
V  Bereidingen van doperwt met labneh, naan en asperge 21,50
Preparations of pea with labneh, naan and asparagus 
Supplement gebakken eendenlever 10,50
Supplement fried duck liver
 
Zoet 
Aardbeien Romanoff met vanille en meringue 12,50
Strawberry Romanoff with vanilla and meringue
Kwarktaart met gezouten karamel en ananas 12,50
Cheesecake with salted caramel and pineappel
Dame Blanche “a la Seasons” 12,50
Dame Blanche “a la Seasons”
Kaas, fromagerie Guillaume 17,50
Cheese from fromagerie Guillaume
Bonbons, Chocolaterie Albèrt 1 st. 1,35 - 6 st. 7,50
Chocolats, Chocolaterie Albèrt 
Scroppino 9,50
Espresso Martini 9,50
 
3-gangen menu van de chef 
Keuze menu wekelijks wisselend
Gerechten uit het menu ook los te bestellen 
45,00
 
wijnarrangement 25,00
 
Verrassingmenu van de chef
4-gangen 57,50 - wijnarrangement 32,50
5-gangen 67,50 - wijnarrangement 39,50
6-gangen 75,00 - wijnarrangement 47,50
 
 
Voor de kleine gast hebben wij een speciale kinderkaart 
Informatie over allergenen? Vraag het ons!