Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij Seasons faciliteren we graag en zorgen we, met een persoonlijke aanpak voor een unieke ervaring.
In ons geheel gerenoveerde pand beschikken we over vele mogelijkheden om voor u een avond (of middag) te organiseren om niet te vergeten.
Zowel zakelijk als in een informele setting kan er bij Seasons genoten worden van een uitgebreid diner, borrel of “gewoon” gezellig met een groep iets vieren.
Samen met u stellen wij graag een speciaal menu op, helemaal naar uw wens.
Wellicht vindt u het leuk dit uit te breiden met een mooi wijnarrangement. Of bent u toch meer opzoek naar een leuke plek om een borrel te organiseren.
Meer weten over de mogelijkheden? Stuur ons een mail of bel naar 013 521 95 26
Hieronder vindt u een aantal voorbeeld menu's die wij kunnen aanbieden voor uw event bij Seasons. De menu's zijn gericht op het seizoen en kunnen uiteraard aangepast worden naar uw wens.
Lente
Gamba met lychee en rode curry
Tataki van rund met zwarte knoflook en soja
Gegrilde Dorade met antiboise en venkel
Kabeljauw met kumquat, kokos en kerrie
Gebraden lamsfilet met mint, doperwt en ras el hanout
Karnemelk mousse met framboos, dragon en vlierbloesem
Gamba met lychee en rode curry
Tataki van rund met zwarte knoflook en soja
Gegrilde Dorade met antiboise en venkel
Kabeljauw met kumquat, kokos en kerrie
Gebraden lamsfilet met mint, doperwt en ras el hanout
Karnemelk mousse met framboos, dragon en vlierbloesem
Zomer
Ceviche van kabeljauw met mango en kokos
Tataki van rund met zwarte knoflook en soja
Gegrilde Scholfilet met bouillabaise en vadouvan
Iberico met bospeen, pistache en steranijs
Hoender met mais, polenta en eendenleversaus.
Witte chocolade met framboos en basilicum.
Ceviche van kabeljauw met mango en kokos
Tataki van rund met zwarte knoflook en soja
Gegrilde Scholfilet met bouillabaise en vadouvan
Iberico met bospeen, pistache en steranijs
Hoender met mais, polenta en eendenleversaus.
Witte chocolade met framboos en basilicum.
Herfst
Saku Tonijn met duindoornbes, Sambai en wasabi
Tataki van rund met zwarte knoflook en soja
Gegrilde zeebaars met prei en vadouvan
Iberico met duxelle, shiitake en 5 spices
Eendenborst met pompoen, eendenlever en sherry jus
Tiramisu met peer en hazelnoot
Saku Tonijn met duindoornbes, Sambai en wasabi
Tataki van rund met zwarte knoflook en soja
Gegrilde zeebaars met prei en vadouvan
Iberico met duxelle, shiitake en 5 spices
Eendenborst met pompoen, eendenlever en sherry jus
Tiramisu met peer en hazelnoot
Winter
Tartaar van zeebaars met bleekselderij en tosadashi
Eendenlever roulleaux met rode kool atjar en truffel
Kabeljauw met wilstoof en aardappelschuim
Iberico met rode biet en paddestoelen
Tartaar van zeebaars met bleekselderij en tosadashi
Eendenlever roulleaux met rode kool atjar en truffel
Kabeljauw met wilstoof en aardappelschuim
Iberico met rode biet en paddestoelen
Tournedos rossini met rode biet en duxelle
Dame Blanche a la Seasons.
Dame Blanche a la Seasons.
Prijzen*
3-gangen is €45,00 per persoon
4-gangen is €55,00 per persoon
5-gangen is €65,00 per persoon
6-gangen is €75,00 per persoon
*prijzen kunnen varieren en afhankelijk zijn van producten, dagen van de week, groepen, etc. Dit is een voorbeeld, wij schrijven een persoonlijk voorstel bij elke aanvraag.