Bekijk het Menu & Bestel

Welkom bij Restaurant Seasons Oisterwijk, na een succesvolle start in Oisterwijk, openden Seasons zijn deuren aan de Orthenstraat 55 in Den Bosch. Na een jaar zijn wij ook weer terug in onze vertrouwde stad Oisterwijk.  In een prachtig pand met achter de historische gevel een ware verrassende ruimte waar voorheen Brasserie Vulders was gevestigd openden wij per 1 oktober weer de deuren van Seasons Oisterwijk.

Met de prachtige tuin aan de achterzijde en gezellig terras aan de voorzijde is Seasons van alle gemakken voorzien. Bij binnenkomst in het restaurant ervaart u direct de royale mogelijkheden van Seasons; tafelen in ongedwongen sfeer, ontspannen een drankje nuttigen aan de gezellige bar of genieten van een overheerlijke lunch. 

Wij schenken veel aandacht aan de aller lekkerste wijnen, gin tonics en cocktails. Met of zonder bites. De keukenbrigade is weer als vanouds Berry en zijn crew. Graag verrassen wij u weer met mooie en uitdagende gerechten. Natuurlijk zoals de naam al doet vermoeden met de seizoenen mee. Een keur aan kleinere gerechten met wereldse invloeden en subtiele smaakcombinaties. Met gebruik van pure ingrediënten, authentieke bereidingswijzen en begeleid door prachtige wijnen.

Ook aan de voorzijde komt u weer bekende tegen zoals Nik, Danielle en Cees. Zij staan weer garant voor een gezellige en vakkundige bediening. Met passie voor het vak en een gezellige middag of avond uit. Van een borrel tot een mooi diner en van vergaderen tot een gezellig feest, bij Seasons Oisterwijk kunt u terecht. Sfeervol genieten van al het goede in een ongedwongen ambiance.

Ook hebben we een picknickmand om cadeau te geven, maar natuurlijk ook voor u zelf.

Enjoy

Danielle en Cees

 

Wij verzoeken u bij voorkeur te reserveren via de website of telefonisch : + 31 13 521 9526

 

 

Voor meer informatie over zakelijke of privé-evenementen: bel: + 31 13 521 9526 of mail info@seasons-oisterwijk.nl 

 

Lente

" Alles naar de knoppen

            & toch geweldig "

 

Bekijk het Menu & Bestel

Reserveren